ЏАНИ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „АВАТАР“

јуни 19, 2023

Џани, докторот задолжен за најдобрите забави во сабота во Струмица во клуб „Аватар“.

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ :
📱071/256-999
📱071/298-444

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ