ДАРКО ФИЛИПОВИЌ СО СВОЈ КОНЦЕРТ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“

јуни 19, 2023

Добро познат на струмичката јавност, момчето кое многупати досега докажа дека е мајстор за добри забави. Дарко Филиповиќ во сабота во Струмица ќе одржи свој концерт во клуб „Индустријал“.

Вашите резервации може да ги направите на следните телефонски броеви:

📞 076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ