КАТАСТРОФА: КАЗИНО ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕ КЛИЕНТИ ОБЈАВИ ДЕКА СО ПРИЛОЖЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНА, ДОДЕЛУВААТ ПО 1.000 ДЕНАРИ ВАУЧЕР!

август 22, 2021

Бурни реакции на фејсбук по објавата на казино во Македонија низ повеќе градови дека со секој приложен сертификат за вакцина, доделуваат по 1.000 денари ваучер. Вакцинацијата во моментот е најчувствителната тема во светот и воопшто не треба да се користи за вакви цели.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: