Home

Perdormire

Tag - Зоран Маџиров

Култура

Земи го своето скршено срце и претвори го во уметност: Ќерката на Зоран Маџиров со емотивно видео за својот татко

 Виртуозот и музички амбасадор Зоран Маџиров, на светската јавност ѝ беше познат како „Ботлмен“, односно човекот кој свири на шишиња. Во негова чест е...