strumica denes logo
змии

мај 5, 2018

(ВИДЕО) ВНИМАВАЈТЕ: ЗМИИ НА ТРИМ ПАТЕКАТА КОН СВ.ИЛИЈА!

На фејсбук профилот на познатиот струмички уметник и професор Митко

Види повеќе