strumica denes logo
ЗИМСКА СЛУЖБА

јануари 9, 2019

ЗИМСКАТА СЛУЖБА НА „КОМУНАЛЕЦ“ НА ТЕРЕН ПОДГОТВЕНИ ЗА НОВИТЕ ВРНЕЖИ ОД СНЕГ!

Зимската служба на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ подготвена

Види повеќе