strumica denes logo
Жикол

мај 22, 2018

„Жикол“ го доби мултимилионскиот тендер за изградба на цевководи за водоснабдување во Липково

Министерството за животна средина и просторно планирање склучи договор со

Види повеќе
Road in the Icelandic evening sun

април 11, 2018

„Жикол“ го доби големиот тендер за изградба на патен јазол во ТИРЗ Струга

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со друштвото

Види повеќе