„Жикол“ го доби големиот тендер за изградба на патен јазол во ТИРЗ Струга

април 11, 2018
Road in the Icelandic evening sun

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ од Струмица за изведба на денивелиран патен јазол за ТИРЗ Струга.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 123.782.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот на рапишаниот тендер беше најниската цена.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: