Home

Perdormire

Tag - земјоделие

Струмица

АНКЕТА: Дали младите во струмичко сакаат да работат земјоделие? Постарите велат кој сака да работи, може да живее од земјоделство!

Струмичкиот регион важи за еден од најпогодните региони во Европа за земјоделство. Но, како што поминуваат годините земјоделството полека умира…Дали една...