strumica denes logo
железара иракус

јуни 8, 2018

ГОЛЕМА АКЦИЈА НА INGCO ВО ЖЕЛЕЗАРА ИКАРУС-СТРУМИЦА!

Почитувани, ве известуваме дека добро познатата железара на струмичани ИКАРУС,

Види повеќе