strumica denes logo

ГОЛЕМА АКЦИЈА НА INGCO ВО ЖЕЛЕЗАРА ИКАРУС-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Култура

Почитувани, ве известуваме дека добро познатата железара на струмичани ИКАРУС, има големи попусти на INGCO од 10-20%. Затоа побрзајте бидејќи количините се ограничени.

Телефон за контакт: 034 327 236