strumica denes logo
zelenski

јануари 12, 2023

КОВАЧЕВСКИ ЌЕ ОДИ НА ПОСЕТА КАЈ ЗЕЛЕНСКИ ВО УКРАИНА!

Владата соопшти дека премиерот Димитар Ковачевски денеска имал телефонски разговор

Види повеќе