strumica denes logo
здрава храна

октомври 10, 2018

ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА: Во СОУ „Јане Сандански“ ќе се отвора ресторан за здрава храна!

Отворање на ресторан во нашето училиште со мени за избор

Види повеќе