strumica denes logo
ЗАВРШНА ФАЗА

април 26, 2018

САНИРАЊЕТО НА УДАРНИТЕ ДУПКИ ВО СТРУМИЦА ВО ЗАВРШНА ФАЗА!

Согласно програмата за „крпење“ на ударни дупки за 2017 г.,

Види повеќе