strumica denes logo
засилено темпо

октомври 2, 2018

СО ЗАСИЛЕНО ТЕМПО ОПШТИНА СТРУМИЦА ГИ СПРОВЕДУВА ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТИ!

Со засилено темпо општина Струмица ги спроведува планираните активности во

Види повеќе