strumica denes logo
запрежна кола

јуни 3, 2018

(ФОТО) АВТОМОБИЛ УДРИ ВО КОЊСКА КОЛА-ДВЕ ЛИЦА ПОВРЕДЕНИ И ПРЕНЕСЕНИ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Околу 21:00 часот на транзитниот пат кај Католичката црква се

Види повеќе