(ФОТО) АВТОМОБИЛ УДРИ ВО КОЊСКА КОЛА-ДВЕ ЛИЦА ПОВРЕДЕНИ И ПРЕНЕСЕНИ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

јуни 3, 2018

Околу 21:00 часот на транзитниот пат кај Католичката црква се случи сообраќајна несреќа, односно автомобил удри во коњска кола. Како што не информираа очевидците, две лица се повредени и пренесени во струмичката болница. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: