strumica denes logo
запознавање

ноември 1, 2018

ПОЖАРНИКАРИТЕ ОД СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВААТ ДА ГИ ЗАПОЗНАВААТ НАЈМАЛИТЕ СО ДЕЛ ОД ОПРЕМАТА

Во рамките на воспоставената соработка меѓу Територијалната професионална противпожарна единица

Види повеќе