strumica denes logo
запленети

февруари 5, 2019

ДВА КАМИОНИ ТОВАРЕНИ СО НЕЛЕГАЛНО ИСЕЧЕНИ ДРВЈА ФАТЕНИ НА „МЛАДИНСКА“

Вчера околу 16:00 часот на „Младинска“ струмичката полиција заплени 2

Види повеќе