Home

Perdormire

Tag - ЗАПАЛЕНА КУЧКА

Хроника

МОНСТРУОЗЕН ЧИН ВО СТРУМИЦА: КУЧКА ЖИВА ЗАПАЛЕНА ДОДЕКА НЕЈЗИНИТЕ КУТРИЊА СЕ ОБИДУВААТ ДА ДОЈАТ ОД МАЈКАТА!

Вчера на патот кон Василево, мајка кучка е жива запалена. Како што не информираа активистите на здружението за животни, мајката имала кутриња кои цело време се...