strumica denes logo

МОНСТРУОЗЕН ЧИН ВО СТРУМИЦА: КУЧКА ЖИВА ЗАПАЛЕНА ДОДЕКА НЕЈЗИНИТЕ КУТРИЊА СЕ ОБИДУВААТ ДА ДОЈАТ ОД МАЈКАТА!

Автор:

Датум:

март 18, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

март 18, 2019

Категории:

Хроника

Вчера на патот кон Василево, мајка кучка е жива запалена. Како што не информираа активистите на здружението за животни, мајката имала кутриња кои цело време се обидувале да дојат од нејзе. Кутрињата се привремено згрижени, но редно е институциите да стават контрола врз злоупотребата на милениците и нивното малтертирање. Ова е монструозен чин и „човекот“ кој го сторил тоа мора да одговара!