strumica denes logo
закана

октомври 1, 2018

СТРУМИЧАНЕЦ ПРЕКУ ФЕЈСБУК МУ СЕ ЗАКАНУВАЛ НА ПРЕМИЕРОТ ПА ДОБИ КРИВИЧНА ПРИЈАВА!

Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика поднесе кривична пријава

Види повеќе