strumica denes logo
ЗАЈАКНАТИ

февруари 5, 2019

СВР СТРУМИЦА СО ЗАЈАКНАТИ КОНТРОЛИ-КОНСТАТИРАНИ 25 ПРЕКРШОКА!

На 02.02.2019 и 03.02.2019 година во различни временски периоди на

Види повеќе