СВР СТРУМИЦА СО ЗАЈАКНАТИ КОНТРОЛИ-КОНСТАТИРАНИ 25 ПРЕКРШОКА!

февруари 5, 2019

На 02.02.2019 и 03.02.2019 година во различни временски периоди на подрачјето на СВР Струмица, односно ПС Струмица, ПС Радовиш, ПС Гевгелија и ПС Валандово се спроведени зајакнати акциски контроли насочени кон констатирање прекршоци „Управување возило со брзина поголема од пропишаната“, при што се констатирани 25 прекршока.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: