strumica denes logo
За европска Македонија

септември 23, 2018

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ВЕЧЕРВА НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Ве информираме дека денес (23.09.2018, недела) Коалицијата ЗА европска Македонија ќе одржи

Види повеќе