strumica denes logo
возило

април 18, 2018

(ФОТО) ЛИЦЕ СО ХЕНДИКЕП УДРЕНО ОД ВОЗИЛО ВО ДВИЖЕЊЕ НА КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“

Како што не информираа очевидците, пред половина час на кружниот

Види повеќе