strumica denes logo
Возачки испит

мај 22, 2018

Во Струмица веќе 7 месеци не се полага возачки испит, за утре е закажан протест!

Во Струмица од 01. декември 2017 год. не работи испитната

Види повеќе

март 17, 2018

ВЕЌЕ 4 МЕСЕЦИ ОТКАКО ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ПОЛАГА ВОЗАЧКИ ИСПИТ!

Над 500 луѓе се жалат дека не можат да си

Види повеќе