Home

Perdormire

Tag - возачи

Струмица

АНКЕТА ЗА ВОЗАЧИТЕ ВО СТРУМИЦА: На кои улици најмногу во Струмица се оштетуваат возилата и истите треба да бидат санирани?

До Струмица Денес постојано пристигнуваат фотографии од граѓани кои се жалат поради оштетувањето на нивните автомобили од дупките низ повеќе улици во Струмица...