strumica denes logo
волонтери

март 9, 2018

ВОЛОНТЕРИ ОД 6 ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ГО ПОСЕТИЈА ЦЕНТАРОТ ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО СТРУМИЦА!

На 09 март, волонтери од 6 европски земји, Македонија, Романија,

Види повеќе