strumica denes logo
водоводна мрежа

јуни 1, 2018

Започна реконструкцијата на водоводната мрежа на улицата „Брегалница“

На улицата „Брегалница“ во Струмица започна реконструкцијата на водоводната мрежа.

Види повеќе