strumica denes logo
водокрст

јануари 18, 2019

ДЕНЕСКА СЕ СЛАВИ ВОДОКРСТ:Денот кога се крштеваат сите води,и имаат лековито дејство!

Денешниво ден меѓу народот е познат како Водокрштение или Водопост.

Види повеќе