strumica denes logo
во сеќавање

септември 27, 2018

ВО СЕЌАВАЊЕ: Анегдотата на струмичката легенда Благој Истатов која е надалеку позната!

Благој Истатов кој во минатото бранеше за Партизан од Белград,

Види повеќе