Home

Perdormire

Tag - Витком

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ФИРМАТА ВИТКОМ-СТРУМИЦА БАРА ВОЗАЧ-МАГАЦИОНЕР,ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ОБЈАВАТА!

Фирмата Витком-Струмица бара возач магационер на неопределно работно време. Кандидатите треба да бидат на возраст до 40 години, да поседуваат возачка Б...