strumica denes logo
ВИДЕО РЕКЛАМА

април 23, 2018

Златен медал за најдобра видео реклама за СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“, заврши натпреварот на МАССУМ

Вкупно 45 ученици од СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ под менторство на

Види повеќе