верници

февруари 13, 2019

ПОЧИНА СТРУМИЧКИОТ ОЏА РАМИЗ-ВЕРНИЦИТЕ СО ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ ЗА ДОБРИОТ И ХУМАН ЧОВЕК!

На 65 годишна возраст почина струмичкиот Оџа Рамиз. Верниците од

Види повеќе

октомври 17, 2018

Во петок е тежок христијански празник – ова никако не смеете да го правите

Православните верници во петок го прославуваат светиот апостол Тома. Тој

Види повеќе