Home

Perdormire

Tag - Верче

Струмица

ФОКУС: Мајчинската љубов не познава граници: Поради Верче и сите деца со Даунов синдром се роди Вера!

По повод светскиот Ден на лицата со Даунов синдром на градскиот плоштад во Струмица беше организиран хуманитарен настан, на кој присуствуваа над 600 деца...