strumica denes logo
венчаници

септември 8, 2018

САЛОНОТ ЗА ВЕНЧАНИЦИ „VERT DELIS“ СО НОВО ИМЕ – МИА И СО НОВ ПРОШИРЕН ПРОСТОР!

Познатиот струмички салон за венчаници „VERT DELIS“ неодамна го промени

Види повеќе