strumica denes logo
ВАЊА ИЗОВА

август 10, 2018

НАГРАДАТА „ОРФЕЈ” ЗА СТРУМИЧАНКАТА ВАЊА ИЗОВА ВЕЛЕВА

Наградата “Орфеј” што ја доделуват издавачката куќа Феникс и Фондацијата

Види повеќе