strumica denes logo
уживање

јули 3, 2018

(ФОТО) ДИРЕКТНО ОД СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОРАСНАА, ВРЕМЕ Е ЗА УЖИВАЊЕ!

Во овој случај текстот не е потребен, фотографиите сами нека

Види повеќе