(ФОТО) ДИРЕКТНО ОД СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПОРАСНАА, ВРЕМЕ Е ЗА УЖИВАЊЕ!

јули 3, 2018

Во овој случај текстот не е потребен, фотографиите сами нека зборуваат 🙂

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ