strumica denes logo
уредување

јуни 11, 2019

Започна летното хортикултурно уредување во Струмица!

Со засадување на 2000 цветни насади на булеварот „Маршал Тито“

Види повеќе

мај 3, 2018

Кружниот тек кај „Бурчо“ со ново хортикултурно уредување

Вработените во единицата „Зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности

Види повеќе

април 17, 2018

Се уредуваат дворовите на градинката „Детска радост“

Градинката „Детска радост“ во Струмица започна со пролетното уредување на

Види повеќе