strumica denes logo
урбан кафе

август 24, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: УРБАН COFFEE – НЕШТО ПОРАЗЛИЧНО И МНОГУ УНИКАТНО!

URBAN COFFE е името на новиот локал неодамна го доби

Види повеќе