Home

Perdormire

Tag - УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ

Култура

(ВИДЕО) ХРИСТИЈАН ВЕЛКОВ: УМС-СТРУМИЦА КРЕИРАШЕ РАЗГЛЕДНИЦА ВО ЧЕСТ НА 67 ГОДИШНИНАТА ОД УБИСТВОТО НА ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ!

УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ СТРУМИЦА ВО РАМКИТЕ НА СВОЈАТА ПРОГРАМА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ПОГИБИЕТО НА ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ...