strumica denes logo
УЛЦИЦА

јули 27, 2018

(ФОТО) УЛИЦА ВО КУКЛИШ ОДСЕЧЕНА ОД ПРООДНИОТ ПАТ-ЖИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ!

На 100 метри од селото Куклиш, одсечената улица од проодниот

Види повеќе