Home

Perdormire

Tag - училиште

Хроника

(ФОТО) Шест годишно дете од струмичко малтертирано од својот соученик – Службите на училиштето не преземаат ништо!

Пред малку во порака ни беше раскажена случка кој секојдневно се повторува низ училиштата а сите молчат. Го објавуваме тоа бидејќи се надеваме дека од истото...

Култура

Ученици од ООУ „Маршал Тито“ учествуваа на работилница во организација на Парламентарниот институт на Собранието на Република Македонија

Основното општинско училиште „Маршал Тито” од Струмица беше едно од 15-те основни училишта кои учествуваа на работилницата на тема „Детски парламент“, која што...

Култура

Се врши санација и реконструкција на топловодното греење во СОУ „Никола Карев“ од Струмица

Според утврдените приоритети во развојната програма на училиштето, поради застарена и дотраена топловодна мрежа, во средното општинско училиште „Никола Карев“...