strumica denes logo
туризам.менаџмент

август 21, 2018

ПРЕТСТАВУВАМЕ 10 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА СТУДИРАТЕ НА Универзитет за Туризам и Менаџмент-Скопје ВО СТРУМИЦА !

Универзитетот за туризам и менаџмент со свои дисперзирани студии во

Види повеќе