strumica denes logo
ТУРЦИЈА

април 25, 2018

Претставници на ООУ „Маршал Тито“ од Струмица во Изник-Бурса во Турција

На покана од збратименото училиште „Алпарслан“ од Изник-Бурса во Република

Види повеќе