strumica denes logo
тренер на годината

јануари 26, 2019

КИРЕ РИЧЛИЕВ ИЗБРАН ЗА НАЈУСПЕШЕН ТРЕНЕР ВО СТРУМИЦА, ОК „ЏИО СТРУМИЦА“ ЗА НАЈДОБАР КЛУБ!

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина

Види повеќе