Home

Perdormire
Спорт

КИРЕ РИЧЛИЕВ ИЗБРАН ЗА НАЈУСПЕШЕН ТРЕНЕР ВО СТРУМИЦА, ОК „ЏИО СТРУМИЦА“ ЗА НАЈДОБАР КЛУБ!

Home

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица, во техничка организација на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица, а во соработка со спортските новинари и спортските работници, синоќа, се одржа традиционалната манифестација на која што беа избрани најдобрите спортски екипи, спортисти и тренери на општина Струмица за 2018 година.За најдобар клуб беше прогласен ОК „Џио Струмица“, а за најуспешен тренер Кире Ричлиев од истиот клуб.