Home

Perdormire

Tag - тренер млади категории

Спорт

АЛЕКСАНДАР МИТЕВ ОД НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МЛАДИ КАТЕГОРИИ!

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица, во техничка организација на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица...